Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan SalMar Aker Ocean tar vare på personopplysninger enten det er som kunde eller som besøkende som sender epost eller fyller ut et skjema via våre nettsider.

En personopplysning er enhver opplysning som kan knyttes til en enkeltperson, direkte eller indirekte, herunder navn, postadresse, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer. All bruk av personopplysninger (innsamling, registrering, lagring, sammenstilling og utlevering) regnes som behandling av personopplysninger.

SalMar Aker Ocean, ved CEO Roy Reite, er behandlingsansvarlig for personopplysninger vi samler inn i forbindelse med administrasjon av kundeforhold eller bruk av våre nettsider.

Ved inngåelse av samarbeid med SalMar Aker Ocean innhenter vi, lagrer og behandler personopplysninger for å kunne oppfylle en avtale. Dette er informasjon kunde frivillig gir fra seg og er nødvendig for å kunne administrere kundeforholdet. I et kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, e-post, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle et kundeforhold.

SalMar Aker Ocean har databehandleravtale med de samarbeidspartnere og leverandører som på grunn av administrasjon av kundeforhold har tilgang til personopplysninger.

Ved å sende epost eller fylle ut et skjema via salmarakerocean.no legger du frivillig igjen den informasjonen vi trenger for å kontakte deg. All informasjon lagres på krypterte servere og brukes kun til å kontakte deg i henhold til ditt ønske.

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi vil til enhver tid gjøre vårt beste for å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss e-post til personvern@salmar.no eller ringe tlf. +47 72 44 79 00.

Bruk av informasjonskapsler

Dette er regulert i ekomlovens bestemmelse om vilkår knyttet til lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr – den såkalte «cookie-paragrafen», jf. ekomloven § 2-7b.

Bruken av informasjonskapsler (cookies) medfører ikke at personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

WPML WordPress plugin
_icl_visitor_lang_js
Denne informasjonskapselen lagres av WPML WordPress-plugin. Formålet med informasjonskapselen er å lagre det omdirigerte språket.

Google Analytics
_gid
Denne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Informasjonskapselen brukes til å lagre informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted og hjelper til med å lage en analyserapport om hvordan det fungerer med nettstedet. Dataene som samles inn inkluderer antall besøkende, kilden de har kommet fra, og sidene som ble besøkt i anonymisert form.

_ga
Denne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Informasjonskapselen brukes til å beregne data om besøkende, økt, kampanje og holde oversikt over bruken av nettstedet for nettstedets analyserapport. Informasjonskapslene lagrer informasjon anonymt og tildeler et tilfeldig generert nummer for å identifisere unike besøkende.

Google Universal Analytics
Disse informasjonskapslene er installert av Google Universal Analytics for å avbryte forespørselstakten for å begrense innsamlingen av data på nettsteder med høy trafikk.

doubleclick.net
Denne informasjonskapselen er satt av doubleclick.net. Formålet med informasjonskapselen er å bestemme om brukernes nettleser støtter informasjonskapsler.